Security Engineer

"Ben jij een expert in het beveiligen van IT-omgevingen"

Ben jij een expert in het beveiligen van IT-omgevingen en gefascineerd door de continue strijd tegen cybercriminelen? Wil jij bedrijven adviseren over de nieuwste beveiligingstechnologieën, openstaande kwetsbaarheden en andere manieren om de door hen gebruikte systemen ondoordringbaar te maken?  
Dan zoeken wij jou! 

Bij LinkSecure werken betekend namelijk werken met bevlogen mensen. We lopen voorop in cybersecurtiy en zijn ambitieus. Als security engineer bij ons bedrijf krijg jij volop de kans om jouw expertise en passie voor cybersecurity toe te passen!   

Security engineer

Security expert, handen uit de mouwen en stressbestendig.

Dit ga je doen

Als Security Engineer ga je samen met het team helpen de strijd tegen cybercrime en datalekken aan te gaan. Je onderhoudt contact met onze klanten, adviseert ze over hun specifieke situatie en ondersteunt ze bij de stappen die ze volgens jou moeten zetten. Dat is nog eens concreet impact maken! 

 

Hoe en waar je dat doet? Dat bepaal je deels zelf: op afstand, op locatie bij de klant of samen met ons op ons gezellige kantoor. Je deelt ook je eigen agenda in, want jij weet natuurlijk als geen ander op welke momenten jij het beste werk levert.  

Jij:

ü  Hebt hbo werk- en denkniveau;

ü  Hebt minimaal 3 jaar ervaring als IT’er;

ü  Bekend met IT-infrastructuur, netwerkbeveiliging  en risicobeheer

ü  Bent proactief, stressbestendig en zelfstandig.

Dit krijg je van ons

ü  Een toffe baan in een dynamische groeiende organisatie waaraan je kunt meebouwen;

ü  Een vrije werkplek;

ü  Salaris afhankelijk van kennis en ervaring;

ü  Benodigde arbeidsmiddelen zoals een laptop en telefoon;

ü  Leaseauto.

Dit zijn wij

LinkSecure is een ambitieuze organisatie en helpt organisaties door heel Nederland aantoonbaar zelf in controle te komen van hun IT en de beveiliging hiervan. We geven concreet advies over zowel quick wins als een langetermijnstrategie. Ook ondersteunen wij directies, managers en IT-teams als het gaat om coaching, tijdelijke capaciteit voor projecten en expertise op het gebied van cybersecurity.

Meer weten of solliciteren? Stuur een mail naar sollicitatie@linksecure.nl