Over ons

“Security first”

Samen veiliger

Hoe vatbaar is jouw organisatie voor hacks? Welke achterdeurtjes heb jij ongemerkt nog wagenwijd openstaan? En wat zijn de gevolgen als door zo’n aanval jouw systemen platliggen, documenten niet meer bereikbaar zijn en medewerkers dagenlang geen werk kunnen doen?

Wij helpen je aantoonbaar zelf in controle te komen van je IT en de beveiliging hiervan. We geven concreet advies over zowel quick wins als een langetermijnstrategie. Ook ondersteunen wij directies, managers en IT-teams als het gaat om coaching, tijdelijke capaciteit voor projecten en expertise op het gebied van ICT & cybersecurity.

Ons verhaal

IT wordt steeds meer commodity en de waarde van de techneut neemt daarom in rap tempo af. De kern van IT-dienstverlening verschuift dan ook van de techniek, naar juist de beveiliging van de IT-omgeving.

Wij draaien het daarom om. Security first, dan de IT. De IT-uitdagingen van het hedendaagse MKB vragen om securityspecialisten in hart en nieren, die heel goed snappen hoe ze vanuit een securityperspectief een IT-landschap moeten inrichten. En dat is precies wat wij zijn.

Wij zijn op een missie om organisaties met een MKB-budget helemaal secure te maken. En die IT-omgeving? Die volgt vanzelf en pakken we moeiteloos mee.

Daarom kies je voor ons:

 

  • Security first
  • Geen wurgcontracten
  • Je hoeft nooit te twijfelen of we wel iets doen: je weet altijd waar we mee bezig zijn
  • Geen overnames in het vooruitzicht: we’re just getting started
  • We nemen alles uit handen of helpen jouw IT-team om nog succesvoller te zijn

Ons team

Dennis Smit

Eerlijk en enthousiasme, is iets wat ik elke dag mee neem naar al mijn klanten. Samen excelleren!

 

Remco van Lent

Groot espresso fanaat! Ik kom graag langs voor persoonlijk advies, IT- en/of security vraagstukken.

Thierry Koster

Met enthousiasme, gepaste humor en een oplossingsgerichte en benaderbare instelling, ga ik graag IT- en/of securityuitdagingen aan.