Veilige werkplek

Samen in controle

Werkplek

In de snel evoluerende wereld van informatietechnologie is het cruciaal om de beveiliging van je bedrijfsgegevens te waarborgen en ervoor te zorgen dat je IT-omgeving optimaal functioneert. Een veilige organisatie, netwerk en werkplek zijn sleutelcomponenten om deze doelen te bereiken.

Een veilige werkplek is van essentieel belang. Onze basis variant biedt een werkplek die is voorzien van alle technische maatregelen om de veiligheid te waarborgen. Indien gewenst zijn we bereikbaar voor vragen en ondersteuning van jouw IT-team.

Om ervoor te zorgen dat de werkplek altijd optimaal is, implementeren we een slimme agent op de werkstations. Hiermee hebben we inzicht in de actuele status van de werkplek, inclusief de laatste updates van Microsoft en andere applicaties. We monitoren proactief en signaleren meldingen of incidenten vroegtijdig, zodat het gewenste beveiligingsniveau altijd wordt gehaald.

Via dashboards en maandelijkse rapportages werken we samen met jullie om je organisatie, netwerk en werkplek voortdurend veilig te houden. Onze Security Officer is dan ook de verbindende factor tussen jullie en onze diensten.

Server

Door een slimme agent op de servers te implementeren, krijgen wij inzicht in alle geïnstalleerde software. Tevens verkrijgen we inzicht in de (beveiligings)status van deze machines. Daarvoor hebben wij een monitoringtool ontwikkeld die de waardes bewaakt en rapporteert aan jullie IT-team. Daarnaast kunnen er e-mail alerts worden ingesteld voor directe escalatie naar jullie IT-team.

Vanuit de monitoringtool kunnen jullie zelf toegang krijgen tot het portaal en daarmee servers overnemen. Bovendien is het mogelijk goedgekeurde scripts uit te voeren. Indien beschikbaar, kunnen jullie zelf scripts uitvoeren. Het is ook mogelijk om eigen scripts te ontwikkelen, wij kunnen jullie ondersteunen bij de ontwikkeling ervan.

Producten

Veilige server

Basis

Light