Diensten

“Samen komen we verder”

Security Officer as a service

Samen bepalen we de kaders om jouw organisatie veilig(er) te krijgen én houden. Onze Security Officers ondersteunen op strategisch, operationeel en projectmatig niveau. Ook handelen zij actief incidenten af om ervoor te zorgen dat deze minimale impact hebben op de organisatie. 

Natuurlijk binnen de kaders die relevant zijn voor jouw organisatie. Niet onnodig te veel, nooit te weinig. Zo hou jij de focus op je core business en wij op de beveiliging hiervan. 

Veilige organisatie

Voor een veilige organisatie leunen wij op de basismaatregelen cybersecurity van het Nationaal Cyber Security Center (NCSC) en de NIS2-wetgeving. Deze richtlijnen worden aanbevolen of verplicht door de overheid om het MKB te ondersteunen in de bescherming tegen cyberaanvallen.

Veilig netwerk

Of het nu gaat om een Microsoft 365-omgeving of het kantoornetwerk: het bedrijfsnetwerk verbindt de werkplek met jullie bedrijfsinformatie. Het is dan ook cruciaal dat elk netwerk goed is beveiligd.Veilige werkplek

Vanzelfsprekend moet de veiligheid van jouw werkplek op elk moment goed geregeld zijn, zodat medewerkers geen hinder ondervinden in hun werk. LinkSecure ondersteunt hierbij door de inzet van slimme tools die controle en grip bieden op het gebied van veiligheid.