Cloud Engineer

"Breng je passie voor Microsoft365
en cybersecurity tot leven"

Ben jij een expert in het beveiligen van Microsoft365-omgevingen en gefascineerd door de continue strijd tegen cybercriminelen? Wil jij bedrijven adviseren over de nieuwste beveiligingstechnologieën, openstaande kwetsbaarheden en andere manieren om de door hen gebruikte systemen ondoordringbaar te maken?  


Bij LinkSecure werken betekend namelijk werken met bevlogen mensen. We lopen voorop in cybersecurity en zijn ambitieus. Als cloud engineer bij ons bedrijf krijg jij volop de kans om jouw expertise en passie voor cybersecurity toe te passen!   


Dan zoeken wij jou! 

Cloud Engineer

Microsoft 365 expert, handen uit de mouwen en security minded.

Dit ga je doen

 

Als Cloud Engineer werk je samen met het team aan het helpen van onze klanten bij het inrichten en verbeteren van Azure- en Microsoft 365 omgevingen, waaronder Intune, Entra ID, Defender en Teams. Daarnaast ondersteun je onze klanten bij hybride oplossingen. We adviseren onze klanten proactief over het optimaliseren van hun veilige werkplek. Veel van onze klanten hebben een eigen IT-team; wij fungeren als vraagbaak en zijn actief betrokken bij de ontwikkeling van de IT-organisatie. 

 

Hoe en waar je dat doet? Dat bepaal je deels zelf: op afstand, op locatie bij de klant of samen met ons op ons gezellige kantoor. Je deelt ook je eigen agenda in, want jij weet natuurlijk als geen ander op welke momenten jij het beste werk levert.  

 

Jij:

ü  Hebt hbo werk- en denkniveau;

ü  Hebt minimaal 3 jaar ervaring als IT’er; 

ü  Bent bekend met IT-infrastructuur en Microsoft 365; 

ü  Bent proactief, stressbestendig en zelfstandig. 

Dit krijg je van ons

ü  Een toffe baan in een dynamische groeiende organisatie waaraan je kunt meebouwen; 

ü  Een vrije werkplek; 

ü  Salaris afhankelijk van kennis en ervaring;  

ü  Benodigde arbeidsmiddelen zoals een laptop en telefoon;  

ü  Een leaseauto.  

Dit zijn wij

LinkSecure is een ambitieuze start-up die organisaties helpt door heel Nederland aantoonbaar zelf in controle te komen van hun IT en de beveiliging hiervan. We geven concreet advies over zowel quick wins als een langetermijnstrategie. Ook ondersteunen wij directies, managers en IT-teams als het gaat om coaching, tijdelijke capaciteit voor projecten en expertise op het gebied van cybersecurity.

Meer weten of solliciteren? Stuur een mail naar sollicitatie@linksecure.nl

VRAGEN?

Vragen over ons, veilige organisatie, veilig netwerk of de veilige werkplek?