Security support medewerker

"gefascineerd door de wereld van cybercrime? "

Ben jij een IT-er die gefascineerd is door de wereld van cybersecurity? Wil jij bedrijven helpen om de IT-omgevingen te beschermen tegen cyberaanvallen en de nieuwste beveiligingstechnologieën toepassen? Dan is de positie van Security Support bij ons bedrijf perfect voor jou! 

 

Bij LinkSecure werken betekend namelijk werken met bevlogen mensen. We lopen voorop in cybersecurtiy en zijn ambitieus. Als Security Support bij ons bedrijf krijg jij volop de kans om jouw expertise en passie voor cybersecurity toe te passen! 

Security support medewerker

Ondersteuningsheld(in), behulpzaam, controle
en incidenten afhandeling!

Dit ga je doen

Als Security Support ga je samen met het team helpen de strijd tegen cybercrime en datalekken aan te gaan. Je onderhoudt contact met onze klanten, adviseert ze over hun specifieke situatie en ondersteunt ze bij de stappen die ze volgens jou moeten zetten. Dat is nog eens concreet impact maken! 

 

Hoe en waar je dat doet? Dat bepaal je deels zelf: op afstand, op locatie bij de klant of samen met ons op ons gezellige kantoor. Je deelt ook je eigen agenda in, want jij weet natuurlijk als geen ander op welke momenten jij het beste werk levert.  

Jij:

ü  Hebt hbo werk- en denkniveau;

ü  Hebt minimaal 1 jaar ervaring als IT’er;

ü  Bekend met gebruikers vragen en Microsoft365;

ü  Bent proactief, stressbestendig en zelfstandig.

Dit krijg je van ons

ü  Een toffe baan in een dynamische groeiende organisatie waaraan je kunt meebouwen;

ü  Een vrije werkplek: remote, op klant locatie en een aantal keer per maand  met je collega’s

ü  Salaris afhankelijk van ervaring

ü  Benodigde arbeidsmiddelen zoals een laptop en telefoon;

ü  Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.

Dit zijn wij

LinkSecure is een ambitieuze organisatie en helpt organisaties door heel Nederland aantoonbaar zelf in controle te komen van hun IT en de beveiliging hiervan. We geven concreet advies over zowel quick wins als een langetermijnstrategie. Ook ondersteunen wij directies, managers en IT-teams als het gaat om coaching, tijdelijke capaciteit voor projecten en expertise op het gebied van cybersecurity.  

Meer weten of solliciteren? Stuur een mail naar sollicitatie@linksecure.nl