Security support medewerker

"gefascineerd door de wereld van cybercrime? "

Heb jij al wat eerste meters gemaakt op een IT-helpdesk , maar ben je vooral altijd gefascineerd door de wereld van cybercrime? Wil jij meehelpen in de strijd tegen hackers door bedrijven te helpen om hun IT-omgevingen te beschermen met behulp van de nieuwste technieken en innovaties? Dan is de positie van Security Support bij ons bedrijf perfect voor jou!

Security support medewerker

Ondersteuningsheld(in), behulpzaam, controle
en incidenten afhandeling!

Dit ga je doen

Als Security support medewerker word je onderdeel van ons ambitieuze team dat bedrijven door heel Nederland helpt in de strijd tegen cybercrime en datalekken. 

 

Je onderhoudt contact met klanten, adviseert ze – samen met onze Security engineers – over hun specifieke situatie en ondersteunt ze bij de stappen die ze volgens jou moeten zetten. Dat is nog eens concreet impact maken!

 

Hoe en waar je dat doet? Dat bepaal je deels zelf: op afstand of samen met ons op een gezellige plek. Je deelt ook je eigen agenda in, want jij weet natuurlijk als geen ander op welke momenten jij het beste werk levert. 

Jij:

ü  Hebt hbo werk- en denkniveau;

ü  Hebt minimaal 1 jaar ervaring als IT’er;

ü  Bekend met gebruikers vragen, Microsoft365 en risicobeheer

ü  Bent proactief, stressbestendig en zelfstandig.

Dit krijg je van ons

ü  Een toffe baan in een dynamische start-up waaraan je kunt meebouwen

ü  Een vrije werkplek: remote, op klant locatie en een aantal keer per maand  met je collega’s

ü  Salaris afhankelijk van ervaring

Dit zijn wij

LinkSecure is een ambitieuze start-up en helpt organisaties door heel Nederland aantoonbaar zelf in controle te komen van hun IT en de beveiliging hiervan. We geven concreet advies over zowel quick wins als een langetermijnstrategie. Ook ondersteunen wij directies, managers en IT-teams als het gaat om coaching, tijdelijke capaciteit voor projecten en expertise op het gebied van cybersecurity.

Meer weten of solliciteren? Stuur een mail naar sollicitatie@linksecure.nl

VRAGEN?

Vragen over ons, veilige organisatie, veilig netwerk of de veilige werkplek?