Security Officer

"Verslind jij alle nieuwsberichten die hacks bij kleine én grote organisaties melden?"

Verslind jij alle nieuwsberichten die hacks bij kleine én grote organisaties melden? Ben jij gefascineerd door de strijd tegen cybercriminelen? Sta jij te trappelen om bedrijven te adviseren over openstaande ‘achterdeurtjes’, slimme beveiligingstechnieken en andere manieren om hun IT-omgeving ondoordringbaar te maken? Dan is het tijd dat je Security Officer bij LinkSecure wordt!

Security engineer

Security expert, handen uit de mouwen en stressbestendig.

Dit ga je doen

Als Security Officer word je onderdeel van ons ambitieuze team dat bedrijven door heel Nederland helpt in de strijd tegen cybercrime en datalekken. Je onderhoudt contact met klanten, adviseert ze over hun specifieke situatie en ondersteunt ze bij de stappen die ze volgens jou moeten zetten. Dat is nog eens concreet impact maken!

 

Hoe en waar je dat doet? Dat bepaal je deels zelf: op afstand, op locatie bij de klant of samen met ons op een gezellige plek. Je deelt ook je eigen agenda in, want jij weet natuurlijk als geen ander op welke momenten jij het beste werk levert. 

Jij:

ü  Hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Security Management, Informatica, Bedrijfskunde, of een vergelijkbare opleiding;

ü  Hebt minimaal 3 jaar ervaring als IT’er;

ü  Bekend met IT-infrastructuur, Microsoft365 en risicobeheer

ü  Bent proactief, stressbestendig en zelfstandig.

Dit krijg je van ons

ü  Een toffe baan in een dynamische start-up waaraan je kunt meebouwen

ü  Een vrije werkplek: remote, op klant locatie en een aantal keer per maand  met je collega’s

ü  Salaris afhankelijk van ervaring

ü  Leaseauto

Dit zijn wij

LinkSecure is een ambitieuze start-up en helpt organisaties door heel Nederland aantoonbaar zelf in controle te komen van hun IT en de beveiliging hiervan. We geven concreet advies over zowel quick wins als een langetermijnstrategie. Ook ondersteunen wij directies, managers en IT-teams als het gaat om coaching, tijdelijke capaciteit voor projecten en expertise op het gebied van cybersecurity.

Meer weten of solliciteren? Stuur een mail naar sollicitatie@linksecure.nl

VRAGEN?

Vragen over ons, veilige organisatie, veilig netwerk of de veilige werkplek?