Security Engineer

"Ben jij een expert in het beveiligen van IT-omgevingen"

Ben jij een expert in het beveiligen van IT-omgevingen en gefascineerd door de continue strijd tegen cybercriminelen? Wil jij de ‘achterdeurtjes’ van bedrijven vinden én sluiten met behulp van de nieuwste beveiligingstechnologieën? Lukt het jou om hun systemen ondoordringbaar te maken? Dan hebben we goed nieuws voor je: als Security Engineer bij LinkSecure ga je precies dat doen! 

Security engineer

Security expert, handen uit de mouwen en stressbestendig.

Dit ga je doen

Als Security Engineer word je onderdeel van ons ambitieuze team dat bedrijven door heel Nederland helpt in de strijd tegen cybercrime en datalekken. Je onderhoudt contact met klanten, adviseert ze over hun specifieke situatie en ondersteunt ze bij de stappen die ze volgens jou moeten zetten. Dat is nog eens concreet impact maken!

 

 

Hoe en waar je dat doet? Dat bepaal je deels zelf: op afstand, op locatie bij de klant of samen met ons op een gezellige plek. Je deelt ook je eigen agenda in, want jij weet natuurlijk als geen ander op welke momenten jij het beste werk levert. 

Jij:

ü  Hebt hbo werk- en denkniveau;

ü  Hebt minimaal 3 jaar ervaring als IT’er;

ü  Bekend met gebruikers vragen, Microsoft365 en risicobeheer

ü  Bent proactief, stressbestendig en zelfstandig.

Dit krijg je van ons

ü  Een toffe baan in een dynamische start-up waaraan je kunt meebouwen

ü  Een vrije werkplek: remote, op klant locatie en een aantal keer per maand  met je collega’s

ü  Salaris afhankelijk van ervaring

ü  Leaseauto

Dit zijn wij

LinkSecure is een ambitieuze start-up en helpt organisaties door heel Nederland aantoonbaar zelf in controle te komen van hun IT en de beveiliging hiervan. We geven concreet advies over zowel quick wins als een langetermijnstrategie. Ook ondersteunen wij directies, managers en IT-teams als het gaat om coaching, tijdelijke capaciteit voor projecten en expertise op het gebied van cybersecurity.

Meer weten of solliciteren? Stuur een mail naar sollicitatie@linksecure.nl

VRAGEN?

Vragen over ons, veilige organisatie, veilig netwerk of de veilige werkplek?